Referenties.

Lees waarom andere bedrijven kozen voor iets Sanders en wat ze van mijn diensten vinden. Is jouw merk ook toe aan iets Sanders?

Jente Kamphuis - VIP Marketing

“Wij zijn altijd op zoek naar goede copywriters, want die zijn schaars. We hebben al veel tekstschrijvers voorbij zien komen, maar niet iedereen heeft wat wij willen. Een copywriter moet van alle markten thuis zijn. Niet alleen SEO-schrijven, maar ook conversiegericht schrijven. Boeien, binden en aanzetten tot actie. De business van een opdrachtgever begrijpen en het onderscheidend vermogen in teksten naar voren brengen. Sander heeft dat allemaal. Hij schrijft anders, beter, nauwkeuriger. Bovendien is Sander duidelijk in zijn communicatie en komt hij zijn afspraken na. Ik weet dat ik met een vakman te maken heb, dus kan ik projecten met een gerust hart aan Sander overlaten. Wil je echt iets anders met tekst? Dan doe je een beroep op iets Sanders.”

Jente Kamphuis – Eigenaar

VIP Marketing

Referentie VIP Marketing
Referentie 365 Dagen Succesvol iets Sanders

Referentie Lotte Botman 365 Dagen Succesvol

“We schrijven veel van onze teksten zelf. Maar we maken zoveel uitingen, dat we versterking zochten. Eerdere freelance copywriters wisten niet altijd onze ‘tone of voice’ te raken. Toen we in contact kwamen met Sander, waren mijn collega’s en ik na de eerste schrijfopdracht al overtuigd. Sander schrijft goed, is creatief en denkt bovendien mee – niet alleen over tekst, maar ook over passende afbeeldingen, video of leuke acties. Met zijn frisse blik en scherpe vragen zet hij ons aan het denken en maken we onze uitingen nog beter. Wij zijn heel tevreden en raden een samenwerking met Sander dan ook zeker aan!”

Lotte Botman – Online Marketingmanager

365 Dagen Succesvol

“Als horlogemerk met groeiambities van offline naar online, had onze merkpositionering prioriteit. Wat is ons verhaal? Hoe gaan we ons onderscheiden? Hoe past dit in een contentaanpak? Hoe moeten we onze website hierop aanpassen? Sander hielp ons in alle facetten. Met zijn aanpak voor onze positionering kwam hij tot onze merkbelofte ‘Never too late’, die hij o.a. vertaalde in onze storytelling, productnamen en webteksten. Met deze handvatten geven we een duidelijke richting aan al onze communicatie. Wij zijn erg tevreden over Sander!”

Carlo Haerens – Partner

VNDX Amsterdam

Referentie iets Sanders - VNDX Amsterdam Carlo Haerens
Referentie Evolve IP iets Sanders

Referentie Diana van Lit Evolve IP

“Sander is flexibel, snel en inhoudelijk sterk; er is geen speld tussen te krijgen. Toen ik bij Evolve IP begon, had Sander onze website al geschreven. Sindsdien werken we structureel samen aan onze content, van blogs tot whitepapers. Hij heeft zich ons bedrijf en onze diensten snel eigen gemaakt en denkt proactief met ons mee. Niet alleen over tekst, Sander komt ook zelf met nieuwe ideeën waarmee we Evolve IP op de kaart zetten. Dat is echt een pre en miste ik wel eens bij andere tekstschrijvers waarmee ik in het verleden heb gewerkt. Dat hij bovendien samenwerkt met andere goede zzp’ers, vind ik een extra pluspunt.”

Diana van Lit – Salesmarketeer

Evolve IP

Referentie HumanFuel Jehury van Deursen

“De teksten, maar ook Sander als schrijver zijn een schot in de roos! Hij heeft echt heel goed werk afgeleverd voor onze website en brochures. Hij wist de grote hoeveelheid informatie van mij én van mijn zes vennoten op de juiste manier te vertalen. Ik verbaas me over de snelheid van leveren en over hoe Sander al onze input zo accuraat en met de juiste betekenis wist te verwoorden. Ik kan Sander van harte aanraden!”

Jehury van Deursen – Mede-eigenaar

HumanFuel

Referentie HumanFuel iets Sanders
Relatiemagazine ASz Albert Contact

Charissa Koenraads Albert Schweitzer ziekenhuis

“Wij zochten een goede tekstschrijver die onze tone of voice aanvoelt: transparant, empathisch en menselijk. Ondanks dat Sander nog weinig medische schrijfervaring had, had ik er vertrouwen in dat hij ons relatiemagazine goed zou schrijven. Het kwam precies zo uit als ik voor ogen had. Sander heeft zich verbazingwekkend snel en goed ingeleefd in onze materie. Hij bereidt zijn interviews professioneel voor en is een fijne interviewer. De medische branche is niet makkelijk en er spelen soms tegenstrijdige belangen. Sander zocht daarin het randje op en voelde goed aan wat onze lezers willen lezen. Het resulteerde in prikkelende, menselijke verhalen met kwalitatief goede teksten. Wij zijn heel tevreden en zetten Sander daarom ook voor de volgende editie in.”

Charissa Koenraads – Hoofd Communicatie & voorlichting

Albert Schweitzer ziekenhuis

Referentie Marjan Vossen preHistorisch Dorp

“Voor het preHistorisch Dorp was ik op zoek naar een nieuwe manier om onze bezoekers aan te spreken. Speels, maar toch to the point. Dat vond ik bij Sander! Het klikte al snel, waardoor ik met veel vertrouwen het herschrijven van teksten, ontwikkelen van nieuwe teksten en meedenken met een logische structuur van de website bij hem neerlegde. Telkens verraste hij mij weer met zijn pakkende teksten en juiste tone of voice. En niet al te onbelangrijk: volledig foutloos!”

Marjan Vossen – Marketeer

preHistorisch Dorp

Referentie preHistorisch Dorp iets Sanders
Webteksten Vion BBQ Star

Inge Burgmans Vion

“Sander heeft ons heel fijn geholpen bij het ontwikkelen van de teksten voor de introductie van ons nieuwe merk BBQ Star. Hierbij heeft Sander in korte tijd zoekwoordonderzoek gedaan, alle webteksten geschreven en de productverpakkingsteksten gereviewd. We waren onder de indruk van de verfrissende en aansprekende toon in de teksten met soms een leuke twist en toepasselijke woordspelingen. De samenwerking was prettig en we zullen zeker weer bij Sander aankloppen als we nog een dergelijk vraagstuk hebben.”

Inge Burgmans – Communications Officer

Vion Food Group

Ik werkte ook onder meer voor

Ben jij ook toe aan iets Sanders?

Er is nog ruimte op deze pagina voor meer referenties ;-). Waar zullen we starten? Laat je berichtje achter of bel me!