Albert Schweitzer

Het Albert Schweitzer ziekenhuis behoort tot de top 5 van algemene ziekenhuizen in Nederland en onderhoudt haar contacten met eerstelijnszorg onder andere via relatiemagazine ‘Albert Contact’. Het ziekenhuis schakelde mij in voor het schrijven daarvan.

Opdrachtgever: Albert Schweitzer ziekenhuis
Werkzaamheden: Interviews | Tekstschrijven | Eindredactie online magazine

Voor Albert Contact interview ik onder meer huisartsen, medisch specialisten en verpleegkundigen en werk de interviews uit in artikelen voor het online magazine. Bekijk de eerste editie van 2020.

“Wij zochten een goede tekstschrijver die onze tone of voice aanvoelt: transparant, empathisch en menselijk. Ondanks dat Sander nog weinig medische schrijfervaring had, had ik er vertrouwen in dat hij ons relatiemagazine goed zou schrijven. Het kwam precies zo uit als ik voor ogen had. Sander heeft zich verbazingwekkend snel en goed ingeleefd in onze materie. Hij bereidt zijn interviews professioneel voor en is een fijne interviewer. De medische branche is niet makkelijk en er spelen soms tegenstrijdige belangen. Sander zocht daarin het randje op en voelde goed aan wat onze lezers willen lezen. Het resulteerde in prikkelende, menselijke verhalen met kwalitatief goede teksten. Wij zijn heel tevreden en zetten Sander daarom ook voor de volgende editie in.”

– Charissa Koenraads, Hoofd Communicatie & voorlichting – Albert Schweitzer ziekenhuis

Teksten online magazine Albert Schweitzer ziekenhuis - inhoudsopgave

Teksten online magazine Albert Schweitzer ziekenhuis - interview Marieke Meinardi

Teksten online magazine Albert Schweitzer ziekenhuis - interviews buitenlandspecialisten

Teksten online magazine Albert Schweitzer ziekenhuis - cover

iets sanders

Over iets Sanders.

De copywriter die jouw verschil maakt met copywriting en branding.  Je krijgt teksten die jouw merk onderscheiden van je concurrenten – en je zo meer bezoekers, leads, klanten en conversies opleveren. Tijd om iets anders te doen dan je concurrenten. Tijd voor iets Sanders.

Ben je toe aan iets Sanders?

Schakel mij in als jouw freelance copywriter. Tik in je berichtje wat je graag iets Sanders wil zien. Ik ben benieuwd! Ik ga veilig met je gegevens om en zal je niet spammen.