Vion

Vion Food Group leverde haar rund- en varkensvlees altijd B2B, zoals aan retail en horeca. Met het eigen label BBQ Star was het eerste consumentenmerk van Vion geboren. Ik hielp Vion met het lanceren van het nieuwe merk in gloeiend hete copy.

Opdrachtgever: Vion Food Group
Werkzaamheden: Webteksten | Productverpakkingen | Persbericht

BBQ Star spreekt met stoere stukken vlees de stoere BBQ’er aan. Ik schreef teksten voor de website over onder meer het merk, recepten en de herkomst van het vlees. Zo weet de BBQ-fan nu dat BBQ Star er is.

“Sander heeft ons heel fijn geholpen bij het ontwikkelen van de teksten voor de introductie van ons nieuwe merk BBQ Star. Hierbij heeft Sander in korte tijd zoekwoordonderzoek gedaan, alle webteksten geschreven en de productverpakkingsteksten gereviewd. We waren onder de indruk van de verfrissende en aansprekende toon in de teksten met soms een leuke twist en toepasselijke woordspelingen. De samenwerking was prettig en we zullen zeker weer bij Sander aankloppen als we nog een dergelijk vraagstuk hebben.”

– Inge Burgmans, Communications Officer – BBQ StarVion Food Group

Webteksten BBQ Star cote de boeuf

Webteksten BBQ Star sterren

Webteksten BBQ Star koud kunstje

Webteksten BBQ Star lopend vuurtje

iets sanders

Over iets Sanders.

De copywriter die jouw verschil maakt met copywriting en branding.  Je krijgt teksten die jouw merk onderscheiden van je concurrenten – en je zo meer bezoekers, leads, klanten en conversies opleveren. Tijd om iets anders te doen dan je concurrenten. Tijd voor iets Sanders.

Ben je toe aan iets Sanders?

Schakel mij in als jouw freelance copywriter. Tik in je berichtje wat je graag iets Sanders wil zien. Ik ben benieuwd! Ik ga veilig met je gegevens om en zal je niet spammen.