preHistorisch Dorp

Ik mag geschiedenis schrijven voor dit openluchtmuseum in Eindhoven waar je in één dag 15.000 jaar terug in de tijd reist. Het preHistorisch Dorp is al drie jaar op rij verkozen tot Kidsproof museum van Noord-Brabant.

Opdrachtgever: preHistorisch Dorp
Werkzaamheden: Webteksten | SEO-copywriting | Teksten museumgids | Naamcreatie

Uitnodigend, beeldend en met een knipoog schreef ik onder meer de nieuwe website, SEO-landingspagina’s en de dorpsregels in de museumgids en hielp ik met de naamcreatie van de ArcheoFactory.

“Voor het preHistorisch Dorp was ik op zoek naar een nieuwe manier om onze bezoekers aan te spreken. Speels, maar toch to the point. Dat vond ik bij Sander! Het klikte al snel, waardoor ik met veel vertrouwen het herschrijven van teksten, ontwikkelen van nieuwe teksten en meedenken met een logische structuur van de website bij hem neerlegde. Telkens verraste hij mij weer met zijn pakkende teksten en juiste tone of voice. En niet al te onbelangrijk: volledig foutloos!”

– Marjan Vossen, marketeer preHistorisch Dorp

Copywriter voor preHistorisch Dorp

Webteksten preHistorisch Dorp - florijnenWebteksten preHistorisch Dorp uitjes

iets sanders

Over iets Sanders.

De copywriter die jouw verschil maakt met copywriting en branding.  Je krijgt teksten die jouw merk onderscheiden van je concurrenten – en je zo meer bezoekers, leads, klanten en conversies opleveren. Tijd om iets anders te doen dan je concurrenten. Tijd voor iets Sanders.

Ben je toe aan iets Sanders?

Schakel mij in als jouw freelance copywriter. Tik in je berichtje wat je graag iets Sanders wil zien. Ik ben benieuwd! Ik ga veilig met je gegevens om en zal je niet spammen.