De copywriter die
jouw verschil maakt.

Ik vind je onderscheidend vermogen en laat het doorklinken in elke zin. Zo trek je niet alleen klanten aan, maar win je ze ook voor je.

Waarin is jouw bedrijf ‘iets anders’?

Vraag jezelf eens af of dat verschil wel écht anders is dan wat je concurrentie claimt. Zo niet, dan vinden we samen het verschil waar jij het verschil mee maakt.

Heb je jouw onderscheidend vermogen al wél scherp? Check dan eens of je dat al wel goed genoeg vertelt. Misschien heb je een uniek voordeel, maar zit het nog te veel verstopt. Zonde.

Met de juiste teksten maak je jouw verschil duidelijk en laat je klanten zien waarom ze voor jou moeten kiezen. En ja, in elke tekst heb je de kans om het verschil te maken. Van mailtje tot magazine.

Ik laat in creatieve teksten zien waarin merken anders zijn. Daarom begon ik in 2019 voor mezelf als ‘iets Sanders’, met 15 jaar ervaring bij reclamebureaus en online marketingbureaus op zak. Ik maakte merkstrategieën, ontwikkelde concepten en schreef teksten voor merken als Heineken, Samsung en FrieslandCampina. Nu ben ik de freelance copywriter voor bureaus en opdrachtgevers als 365 Dagen Succesvol, Evolve IP, Albert Schweitzer ziekenhuis en Vion. Binnenkort ook voor jou?

Bel of mail me!

Over iets Sanders
Over Sander - iets Sanders

Waarin ben ik iets anders?

Je werkt met de alles-in-één-copywriter: creatief en conceptueel, thuis in SEO en foutloos in Nederlands. Voor sterke teksten die jou niet alleen vindbaar, maar ook verkiesbaar maken.

Je mag elke woordgrap bij mij droppen, ook de héééle slechte (ik ben fan en geef lachgarantie).

Je brieft me hoe jij dat wil; met een boekwerk of met een paar bullets. Ik zorg ervoor dat ik van je weet wat ik moet weten.

Je ziet mij het tierigst typen op zwarte filterkoffie, een duidelijke deadline (die ik heilig verklaar) en instrumentale muziek; van koffiejazz tot Tech House.

Je betrapt mij nooit op een writer’s block. Aladdin had zijn lamp, ik mijn laptop. Ik wrijf erover en de ideeën verschijnen.

Studie
werk iets sanders
studie iets sanders
iets sanders werk

Hoor je ’t eens van iemand anders.

Vertel me meer over jou.

Ik vraag je precies wat ik nodig heb om voor jou het verschil te maken in creatieve copywriting. Samenwerken? Stuur me een berichtje of bel me!