365 Dagen Succesvol

David & Arjan zijn misschien wel de grootste geluksgoeroes van Nederland. Met coachingsplatform 365 Dagen Succesvol is het hun missie om van Nederland het gelukkigste land ter wereld te maken. Gelukkig kozen ze mij als freelance copywriter.

Opdrachtgever: 365 Dagen Succesvol
Werkzaamheden: Webteksten | E-mailteksten | Blogs

Ik schrijf al vele dagen succesvol voor 365 Dagen Succesvol. Van salespagina’s tot e-mailcampagnes en van wervende webinarteksten tot blogs op basis van de bekende YouTube-video’s van David & Arjan.

“We schrijven veel van onze teksten zelf. Maar we maken zoveel uitingen, dat we versterking zochten. Eerdere freelance copywriters wisten niet altijd onze ‘tone of voice’ te raken. Toen we in contact kwamen met Sander, waren mijn collega’s en ik na de eerste schrijfopdracht al overtuigd. Sander schrijft goed, is creatief en denkt bovendien mee – niet alleen over tekst, maar ook over passende afbeeldingen, video of leuke acties. Met zijn frisse blik en scherpe vragen zet hij ons aan het denken en maken we onze uitingen nog beter. Wij zijn heel tevreden en raden een samenwerking met Sander dan ook zeker aan!”

– Lotte Botman, Online Marketingmanager – 365 Dagen Succesvol

Webteksten 365 Dagen Succesvol

365 Dagen Succesvol copywriting

365 Dagen Succesvol landingspagina

iets sanders

Over iets Sanders.

De copywriter die jouw verschil maakt met copywriting en branding.  Je krijgt teksten die jouw merk onderscheiden van je concurrenten – en je zo meer bezoekers, leads, klanten en conversies opleveren. Tijd om iets anders te doen dan je concurrenten. Tijd voor iets Sanders.

Ben je toe aan iets Sanders?

Schakel mij in als jouw freelance copywriter. Tik in je berichtje wat je graag iets Sanders wil zien. Ik ben benieuwd! Ik ga veilig met je gegevens om en zal je niet spammen.