HumanFuel

HumanFuel zet zich in voor duurzame inzetbaarheid. Met 7 specialisten op het gebied van vitaliteit, employability en workability geven ze werknemers de brandstof voor topprestaties.

Opdrachtgever: HumanFuel
Werkzaamheden: Webteksten | Brochure | Flyers | Showreel

Alle 14 ogen waren op mij gericht na een mislukte poging met een andere copywriter. Met mijn teksten gaf ik HumanFuel de brandstof die ze nodig hadden. Ik schreef de website, de brochure, verschillende flyers en verzorgde de showreel in samenwerking met Julia Windt. De designs zijn van La Forma Creative Agency.

“De teksten, maar ook Sander als schrijver zijn een schot in de roos! Hij heeft echt heel goed werk afgeleverd voor onze website en brochure. Hij wist de grote hoeveelheid informatie van mij én van mijn zes vennoten op de juiste manier te vertalen. Ik verbaas me over de snelheid van leveren en over hoe Sander al onze input zo accuraat en met de juiste betekenis wist te verwoorden. Ik kan Sander van harte aanraden!”

– Jehury van Deursen, mede-eigenaar – HumanFuel

HumanFuel brochure

HumanFuel webteksten

Website Human Fuel

iets sanders

Over iets Sanders.

De copywriter die jouw verschil maakt met copywriting en branding.  Je krijgt teksten die jouw merk onderscheiden van je concurrenten – en je zo meer bezoekers, leads, klanten en conversies opleveren. Tijd om iets anders te doen dan je concurrenten. Tijd voor iets Sanders.

Ben je toe aan iets Sanders?

Schakel mij in als jouw freelance copywriter. Tik in je berichtje wat je graag iets Sanders wil zien. Ik ben benieuwd! Ik ga veilig met je gegevens om en zal je niet spammen.