Evolve IP

Evolve IP is een wereldspeler in cloudcommunicatie en voorziet in Nederland grote bedrijven als Greenchoice, Prénatal en KNAB van digitale oplossingen voor telefonie, klantcontact en samenwerken. Ik voorzie Evolve IP op vaste basis van content.

Opdrachtgever: Evolve IP
Werkzaamheden: Content | Whitepapers | Checklists | Blogs | Infographics

Nadat ik het grootste deel van de nieuwe webteksten had geschreven, schakelde Evolve IP mij in als vaste freelance copywriter voor de Nederlandse content. Met sterke blogs en downloads maken we samen Evolve IP zichtbaarder en trekken we nieuwe leads aan.

“Sander is flexibel, snel en inhoudelijk sterk; er is geen speld tussen te krijgen. Toen ik bij Evolve IP begon, had Sander onze website al geschreven. Sindsdien werken we structureel samen aan onze content, van blogs tot whitepapers. Hij heeft zich ons bedrijf en onze diensten snel eigen gemaakt en denkt proactief met ons mee. Niet alleen over tekst, Sander komt ook zelf met nieuwe ideeën waarmee we Evolve IP op de kaart zetten. Dat is echt een pre en miste ik wel eens bij andere tekstschrijvers waarmee ik in het verleden heb gewerkt. Dat hij bovendien samenwerkt met andere goede zzp’ers, vind ik een extra pluspunt.”

– Diana van Lit, Salesmarketeer – Evolve IP

Content Evolve IP

Evolve IP Over ons

Evolve IP Over ons website

Homepage Evolve IP webteksten

iets sanders

Over iets Sanders.

De copywriter die jouw verschil maakt met copywriting en branding.  Je krijgt teksten die jouw merk onderscheiden van je concurrenten – en je zo meer bezoekers, leads, klanten en conversies opleveren. Tijd om iets anders te doen dan je concurrenten. Tijd voor iets Sanders.

Ben je toe aan iets Sanders?

Schakel mij in als jouw freelance copywriter. Tik in je berichtje wat je graag iets Sanders wil zien. Ik ben benieuwd! Ik ga veilig met je gegevens om en zal je niet spammen.