Zwijsen

Uitgeverij Zwijsen is bekend van basisschoolmethoden zoals Veilig Leren Lezen en van kinderboeken als Dolfje Weerwolfje en Maan roos vis. Voor Zwijsen ontwikkelde ik onder meer de corporate imagocampagne ‘Daar doe je het voor’ en de branding voor Zwijsen Thuis.

Opdrachtgever: Uitgeverij Zwijsen
Werkzaamheden: Imagocampagne | Merkactivatie | Copywriting | TV-commercial

Dat Zwijsen weet wat leerkrachten beweegt, bewijst het met ‘Daar doe je het voor’. Van tekentafel tot teksten en uitvoering was het mijn kindje. Met een website, posters, brieven, e-mailmarketing, beurs, video en inspiratieboek als uitingen. Al in de eerste week reageerden 100 leerkrachten met hun motivatie om voor de klas te staan. Daar doe ik het voor! Ook was ik betrokken bij concept en copy voor de campagnes ‘De Spellingkampioen’ en ‘Haal het leukste van school in huis’.

Beursstand Zwijsen - Daar doe je het voor  Poster Zwijsen Spellingkampioen

Merkactivatie Zwijsen - Spellingkampioen

iets sanders

Over iets Sanders.

De copywriter die jouw verschil maakt met copywriting en branding.  Je krijgt teksten die jouw merk onderscheiden van je concurrenten – en je zo meer bezoekers, leads, klanten en conversies opleveren. Tijd om iets anders te doen dan je concurrenten. Tijd voor iets Sanders.

Ben je toe aan iets Sanders?

Schakel mij in als jouw freelance copywriter. Tik in je berichtje wat je graag iets Sanders wil zien. Ik ben benieuwd! Ik ga veilig met je gegevens om en zal je niet spammen.