Monuta

Monuta organiseert en begeleidt al sinds 1923 uitvaarten voor iedereen. Als onderdeel van de merkcampagne ‘Open over afscheid’ mocht ik in opdracht van Snip Snap on Social werken aan de social-campagne ‘Mijn wens’.

Opdrachtgever: Snip Snap on Social
Werkzaamheden: Interviewvragen | Videoscript | Briefteksten

‘Mijn wens’ is een serie portretten van 12 mooie mensen met hun uitvaartwensen. Ik stelde de interviewvragen voor alle kandidaten op als videoscripts en schreef de briefteksten die bij de video’s horen voor op de landingspagina’s van de campagne.

“iets Sanders is de ‘go to’ plek voor pakkende, leuke, to-the-point teksten. Wij werken graag met iets Sanders voor lanceringen van nieuwe brands, maar ook voor voice-over teksten van onze producties. Multi-inzetbaar dus.”

– Susanne Plaisier, mede-eigenaar – Snip Snap on Social

Mijn Wens Monuta videoscript

 

iets sanders

Over iets Sanders.

De copywriter die jouw verschil maakt met copywriting en branding.  Je krijgt teksten die jouw merk onderscheiden van je concurrenten – en je zo meer bezoekers, leads, klanten en conversies opleveren. Tijd om iets anders te doen dan je concurrenten. Tijd voor iets Sanders.

Ben je toe aan iets Sanders?

Schakel mij in als jouw freelance copywriter. Tik in je berichtje wat je graag iets Sanders wil zien. Ik ben benieuwd! Ik ga veilig met je gegevens om en zal je niet spammen.