Studio Brabo

Studio Brabo begon in 2017 als internetbureau met Bram en Bob (vandaar de naam). Ze wilden zich in 2021 opnieuw positioneren om meer ideale klanten aan te trekken, grotere projecten te doen en meerdere producten aan te bieden, van corporate websites tot e-commerce. Ik hielp ze daarbij met strategische (her)positionering en de uitwerking daarvan in sterke webteksten.

Opdrachtgever: Studio Brabo
Werkzaamheden: Positionering | Pay-off | Tone of Voice | Webteksten

Met mijn nieuwe copy en hun heerlijke design waren ze klaar voor het volgende niveau. Na de rebranding zijn ze gegroeid naar een structureel volle agenda en uitbreiding van het team. Ik schreef na de website nog meerdere cases en extra landingspagina’s.

“We zitten voor komend jaar al ramvol. Dus we hebben nu ook een vacature uitstaan voor een developer. Die teksten van jou werpen dus hun vruchten af ;)”

– Bob van den Broeck, mede-eigenaar – Studio Brabo

Studio Brabo iets SandersStudio Brabo webtekst homeStudio Brabo webtekst USP'sStudio Brabo webteksten cases

Studio Brabo webteksten branding

 

iets sanders

Over iets Sanders.

De copywriter die jouw verschil maakt met copywriting en branding.  Je krijgt teksten die jouw merk onderscheiden van je concurrenten – en je zo meer bezoekers, leads, klanten en conversies opleveren. Tijd om iets anders te doen dan je concurrenten. Tijd voor iets Sanders.

Ben je toe aan iets Sanders?

Schakel mij in als jouw freelance copywriter. Tik in je berichtje wat je graag iets Sanders wil zien. Ik ben benieuwd! Ik ga veilig met je gegevens om en zal je niet spammen.