Van Tilburg-Bastianen

Van Tilburg-Bastianen Groep (ook wel TB) is een groot automotive- en truckbedrijf met zes werkmaatschappijen, ruim 1.000 medewerkers en meer dan 30 vestigingen in Nederland, Duitsland en Polen.

Opdrachtgever: Van Tilburg-Bastianen Groep
Werkzaamheden: Copywriting personeelsmagazine, vacatureteksten, persberichten, blogartikelen e.a.

Voor TB bedacht ik de rubrieken voor het personeelsmagazine ‘TB Magazine’, interviewde collega’s en schreef de artikelen voor het magazine. Ook schreef ik onder meer vacatureteksten, persberichten en artikelen.

“Zo leuk als zijn woordspeling in zijn bedrijfsnaam is, zo creatief zijn de teksten die hij schrijft. Sander heeft voor ons verschillende type teksten geschreven (e.g. pers, vacatureteksten) en is voor ieder even geschikt. Hij is goed bereikbaar en prettig in omgang. Levert snel en goed resultaat! Aangename samenwerking.”

– Megan Hamelink, TB

iets sanders

Over iets Sanders.

De copywriter die jouw verschil maakt met copywriting en branding.  Je krijgt teksten die jouw merk onderscheiden van je concurrenten – en je zo meer bezoekers, leads, klanten en conversies opleveren. Tijd om iets anders te doen dan je concurrenten. Tijd voor iets Sanders.

Ben je toe aan iets Sanders?

Schakel mij in als jouw freelance copywriter. Tik in je berichtje wat je graag iets Sanders wil zien. Ik ben benieuwd! Ik ga veilig met je gegevens om en zal je niet spammen.