Virtual Vaults

Deze Nederlandse fusie van dealmakers en datamaniacs verovert snel binnen- en buitenland met Virtual Vaults: een superveilige digitale dataroom, voor het veilig delen van gevoelige informatie tijdens fusies en overnames.

Opdrachtgever: Virtual Vaults
Werkzaamheden: Pay-off | Webteksten | Videoscript | Contentcreatie

Ik hielp met merkpositionering en bedacht daaruit de pay-off ‘Open your vault. Close your deal.’ Vanuit die merkgedachte schreef ik de nieuwe website in Nederlands en Engels en hielp met de contentcreatie van casestudies, testimonials, blogs & video.

“Sander hielp ons om tot onze essentie te komen en vertaalde die in sterke, creatieve webteksten voor onze nieuwe site. Wij en onze klanten zijn daar heel enthousiast over. Sander is een professional, levert wat hij belooft in tijd en kwaliteit en is flexibel. We hebben de volgende opdracht met Sander al in gang gezet.”

– Pepijn van de Vondervoort, Product- en Marketingmanager – Virtual Vaults

Virtual Vaults webteksten

Virtual Vaults webteksten security

Virtual Vaults webteksten Homepage

Virtual Vaults webteksten Security

Virtual Vaults tekst offertepagina

iets sanders

Over iets Sanders.

De copywriter die jouw verschil maakt met copywriting en branding.  Je krijgt teksten die jouw merk onderscheiden van je concurrenten – en je zo meer bezoekers, leads, klanten en conversies opleveren. Tijd om iets anders te doen dan je concurrenten. Tijd voor iets Sanders.

Ben je toe aan iets Sanders?

Schakel mij in als jouw freelance copywriter. Tik in je berichtje wat je graag iets Sanders wil zien. Ik ben benieuwd! Ik ga veilig met je gegevens om en zal je niet spammen.