Salakis

Salakis is één van de zuivelmerken van Lactalis. Het merk wil de Nederlandse schappen veroveren met Griekse specialiteiten als feta en tzatziki.

Opdrachtgever: Lactalis Nederland
Werkzaamheden: Copywriting webteksten

Lactalis is het grootste zuivelconcern ter wereld en is onder meer bekend van de merken President en Galbani. In samenwerking met RB Media schreef ik de webteksten en artikelen voor de nieuwe website in de Benelux.

“Sander heeft de teksten geschreven voor onze nieuwe website www.salakis.nl. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van de teksten. Ook vonden we het heel fijn dat Sander snel schakelt en zelf met goede ideeën komt. Bij een volgende opdracht komen we zeker bij je terug Sander!”

– Charlotte van der Ree, Account & Category Manager, Lactalis Nederland

Copywriting Homepage SalakisCopywriting recepten SalakisCopywriting Over SalakisCopywriting artikelen Salakis

iets sanders

Over iets Sanders.

De copywriter die jouw verschil maakt met copywriting en branding.  Je krijgt teksten die jouw merk onderscheiden van je concurrenten – en je zo meer bezoekers, leads, klanten en conversies opleveren. Tijd om iets anders te doen dan je concurrenten. Tijd voor iets Sanders.

Ben je toe aan iets Sanders?

Schakel mij in als jouw freelance copywriter. Tik in je berichtje wat je graag iets Sanders wil zien. Ik ben benieuwd! Ik ga veilig met je gegevens om en zal je niet spammen.