RBorne

Wat doe je als je óók klanten met minder budget graag snel aan een goede website wilt helpen? RB-Media, één van de bekendste Bredase bureaus voor internet en online marketing, klopte bij mij aan voor een nieuw label. RBorne was geboren.

Opdrachtgever: RB-Media
Werkzaamheden: Branding | Merknaam | Pay-off | Merkverhaal | Webteksten

Na een snelle merksessie bedacht ik tien namen. RB-Media hoefde niet lang na te denken en koos voor ‘RBorne’, dat precies uitstraalt wat ze wensen. Met de pay-off ‘Snel online, klaar om te vliegen’, het merkverhaal en pakkende webteksten in thema was het nieuwe merk van RB-Media klaar om te vliegen. Enjoy your flight!

“Voor de uitwerking van de bedrijfsnaam, pay-off, het merkverhaal en de eerste opzet van de website-teksten van ons nieuwe label kozen we bewust voor een lokale externe specialist. De samenwerking met Sander is ons uitstekend bevallen. We bevelen Sander dan ook van harte aan!”

– Rudy Beers, Directeur – RB-Media & RBorne

RBorne Homepage website

RBorne webteksten - merkverhaal

RBorne - label RBMedia

 

 

 

iets sanders

Over iets Sanders.

De copywriter die jouw verschil maakt met copywriting en branding.  Je krijgt teksten die jouw merk onderscheiden van je concurrenten – en je zo meer bezoekers, leads, klanten en conversies opleveren. Tijd om iets anders te doen dan je concurrenten. Tijd voor iets Sanders.

Ben je toe aan iets Sanders?

Schakel mij in als jouw freelance copywriter. Tik in je berichtje wat je graag iets Sanders wil zien. Ik ben benieuwd! Ik ga veilig met je gegevens om en zal je niet spammen.