Mollie

Mollie is een Nederlandse payment service provider en één van de snelst gegroeide (en groeiende) tech-bedrijven. Voor Mollie schreef ik de copy van drie e-mailcampagnes aan bestaande klanten, inclusief gepersonaliseerde landingspagina’s.

Opdrachtgever: 100%EMAIL / Mollie
Werkzaamheden: Copywriting voor drie e-mailcampagnes

Met 100%EMAIL ging ik aan de slag met een upsell-campagne voor de betaalmethodes Klarna en Credit Card, een reactivatie- en een lead nurture-campagne met gepersonaliseerde landingspagina’s en e-mails in verschillende varianten. De campagnes helpen bestaande klanten van Mollie om passende betaalmethodes te kiezen en Mollie goed in te zetten.

Shots van de eerste campagnemail:

 

iets sanders

Over iets Sanders.

De copywriter die jouw verschil maakt met copywriting en branding.  Je krijgt teksten die jouw merk onderscheiden van je concurrenten – en je zo meer bezoekers, leads, klanten en conversies opleveren. Tijd om iets anders te doen dan je concurrenten. Tijd voor iets Sanders.

Ben je toe aan iets Sanders?

Schakel mij in als jouw freelance copywriter. Tik in je berichtje wat je graag iets Sanders wil zien. Ik ben benieuwd! Ik ga veilig met je gegevens om en zal je niet spammen.