HLB Witlox Van den Boomen

HLB Witlox Van den Boomen is met ruim 600 accountants en adviseurs één van de grotere kantoren in Nederland.

Opdrachtgever: HLB Witlox Van den Boomen
Werkzaamheden: Copywriting werken-bij-website, arbeidsmarktcampagne, vacatureteksten, onboarding, klantverhalen, whitepapers e.a.

Voor HLB Witlox Van den Boomen werkte ik mee aan de grote arbeidsmarktcampagne ‘Carrièregarantie’ en schreef onder meer ruim 50 vacatureteksten en de teksten voor de onboarding van nieuwe medewerkers. Ook schakelde het kantoor mij in voor o.a. whitepapers, medewerkers- en klantverhalen en e-mailflows.

“Sander heeft ons enorm verrast met zijn vakmanschap. Creatief, fris, gevoel voor de doelgroep. Wij waarderen deze samenwerking enorm. We hebben Sander zelfs een ‘hoofdrol’ gegeven in onze werkgeversvideo Carrièregarantie ;-). Sander, dankjewel voor jouw creativiteit en vakmanschap!”

– Jeroen Polman, Manager Marketing & Communicatie HLB Witlox Van den Boomen

In deze video speel ik een bijrol 😉

iets sanders

Over iets Sanders.

De copywriter die jouw verschil maakt met copywriting en branding.  Je krijgt teksten die jouw merk onderscheiden van je concurrenten – en je zo meer bezoekers, leads, klanten en conversies opleveren. Tijd om iets anders te doen dan je concurrenten. Tijd voor iets Sanders.

Ben je toe aan iets Sanders?

Schakel mij in als jouw freelance copywriter. Tik in je berichtje wat je graag iets Sanders wil zien. Ik ben benieuwd! Ik ga veilig met je gegevens om en zal je niet spammen.