FRMWRK

FRMWRK is een typisch Rotterdams e-commercebureau dat ondernemers helpt met ontwikkeling in Magento 2 en Drupal en met resultaat in online marketing. Ze schakelden mij in voor hun eigen contentcreatie.

Opdrachtgever: FRMWRK
Werkzaamheden: Copywriting | Ghostblogs | Whitepapers

Ik schrijf op regelmatige basis content voor FRMWRK, waaronder ghostblogs en whitepapers. Als format voor HR-blogs om nieuw talent aan te trekken, bedacht ik de contentserie ‘HRMWRK’.

“We zochten een goede copywriter voor onze eigen content. Sander is onze man! Hij schrijft voor ons sterke blogartikelen, whitepapers, persberichten en zelfs award-inzendingen. Hij heeft veel ervaring en is thuis in online marketing, dat zien wij terug in de kwaliteit van de content. We werken graag met Sander samen.”

-Jan Willem Rijpma, Manager Online Marketing & Service Management – FRMWRK

Ghostblogs ecommerce en online marketing FRMWRK

Blogs HR FRMWRK

Whitepaper FRMWRK Drupal

Award-inzending Drupal Splash copywriting

iets sanders

Over iets Sanders.

De copywriter die jouw verschil maakt met copywriting en branding.  Je krijgt teksten die jouw merk onderscheiden van je concurrenten – en je zo meer bezoekers, leads, klanten en conversies opleveren. Tijd om iets anders te doen dan je concurrenten. Tijd voor iets Sanders.

Ben je toe aan iets Sanders?

Schakel mij in als jouw freelance copywriter. Tik in je berichtje wat je graag iets Sanders wil zien. Ik ben benieuwd! Ik ga veilig met je gegevens om en zal je niet spammen.