ETZ – Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis

Net als veel andere zorginstellingen is het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) op zoek naar nieuwe zorgprofessionals. Ik hielp het ETZ met de teksten voor een gloednieuwe werken-bij-site en een format voor betere vacatureteksten.

Opdrachtgever: Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ)
Werkzaamheden: Webteksten | Vacatureteksten

Ik schreef een unieke pagina voor elk van de 35 specialismen in het ziekenhuis, landingspagina’s voor alle doelgroepen (van ANIOS tot vrijwilligers), pagina’s over het werkgeversmerk van ETZ en opleidingspagina’s, quotes en medewerkersverhalen. Ook bedacht ik een nieuw vacatureformat dat past bij het werkgeversmerk en waarmee ETZ zelf nieuwe, wervende vacatureteksten kan opstellen.

“Heel tevreden over Sander: fijne samenwerking, efficiënt en goede teksten.”

– Marieke van Bommel, Manager Communicatie – ETZ

Werken-bij-site ETZ

 

 

 

 

iets sanders

Over iets Sanders.

De copywriter die jouw verschil maakt met copywriting en branding.  Je krijgt teksten die jouw merk onderscheiden van je concurrenten – en je zo meer bezoekers, leads, klanten en conversies opleveren. Tijd om iets anders te doen dan je concurrenten. Tijd voor iets Sanders.

Ben je toe aan iets Sanders?

Schakel mij in als jouw freelance copywriter. Tik in je berichtje wat je graag iets Sanders wil zien. Ik ben benieuwd! Ik ga veilig met je gegevens om en zal je niet spammen.